QUÈ MENGEN AVUI A L'ESCOLA?

CALENDARI ACTIVITATS

dimarts, 13 de juny del 2017

FIRA DELS JOCS, FESTA DE FI DE CURS I SOPAR DE GERMANOR 2017



FESTA DE FINAL DE CURS 2017

Benvolgudes famílies, aquest any el dissabte 17 de juny celebrarem la Festa de final de curs com a cloenda del l’any escolar.







És un dia molt especial per als alumnes de l’Escola de Bordils!!!

Durant la tarda des de les 18:30 fins a les 20:00 hores podran participar a la Fira del Jocs on cada classe, amb l’ajuda del professorat, haurà organitzat amb molta il·lusió una activitat. Aquesta Fira està pensada perquè cada nen/a, tingui la edat que tingui, es diverteixi  superant els diferents reptes que es vagin plantejant a mil i un racons dins de l’Escola.

L’AMPA posarà a disposició dels pares l’opció de comprar durant la Fira dels Jocs una quadrícula per valor d’1€. Un cop omplertes les caselles (no és imprescindible que ho estiguin totes) i retornada la butlleta l’alumne obtindrà un obsequi.

Aquest any durant la Fira dels Jocs també serà possible adquirir els tiquets del servei de Bar del Sopar de Germanor.

A les 21:00 hores s' obriran les portes del Pavelló Torrentó per donar pas al Sopar de Germanor entre les famílies, amics, alumnes i professors de l’ Escola de Bordils.

Aquest sopar el fem entre tots i per tots. Cada família haurà d’aportar un Primer Plat i un Segon Plat per a compartir amb la resta que es col·locarà com si per un gran Bufet Lliure es tractés.

Recordeu que han de ser receptes que es puguin repartir, deixar-hi estris per poder ser servides i si us és possible adjuntar-hi un cartellet amb els ingredients. Tot els plats que surtin de les vostres cuines seran benvinguts i us animem a realitzar-los amb l’ajuda dels vostres fills. 

Haureu de portar plats, gots, tovallons i coberts per a cada membre de la vostra família o amics que convideu i assistiu al Sopar de Germanor.

L’AMPA s’encarregarà del servei de Bar on hi podreu trobar, aigua, refrescos, cervesa, vi, cava, combinats, xarrups, cafès, gelats per les postres...
Recordeu que cada cèntim d’euro que s’ obtingui va destinat a les necessitats, activitats i serveis que l’AMPA dóna a l’alumnat de l’Escola de Bordils.
 
Us tenim preparat un sorteig amb un premi on gaudireu d’alguna experiència especial, amenitzarem la nit amb un Dj professional que ens anirà posant música perquè ens animem a ballar, ens acomiadarem dels alumnes de sisè desitjant-los tot el bo i millor per aquesta nova etapa que començaran i viurem un munt de moments especials per recordar!!!

 PREGUNTES QUE PODEN SORGIR

-Quan s’obren les portes del Pavelló Torrentó i fins quina hora dura la Festa?
Les portes del Pavelló Torrentó s’obriran a les 21:00 hores des de l’accés que hi ha vora el pati de l’Escola i estaran obertes tota la nit aproximadament fins les 02:00. En cas de que les condicions climatològiques siguin desfavorables, l’AMPA ja anirà informant mitjançant circulars durant la Fira dels Jocs de les noves directrius o modificacions que pugui haver-hi.

-Quantes racions haig de cuinar de cada plat?
Has de cuinar com si ho fessis per tu i la teva família i haguessis convidat a sopar a alguna persona més, és a dir, afegeix més racions de les que habitualment us menjaríeu. Us demanem que cuineu un Primer Plat i un Segon Plat perquè els gelats pels postres els podreu aconseguir al Bar de l’AMPA.                         

-Com puc ajudar?
Ens pots ajudar de moltes maneres i molt variades. Uns dies abans de l’ esdeveniment et farem arribar un Doodle per cobrir torns de 30 minuts al Bar i durant la Fira dels Jocs. Ens podràs ajudar a col·locar i folrar les taules el dissabte a partir de les 10:00, posar les cadires i quan s’hagi acabat la nit ens podràs ajudar a recollir.

-El servei de Bar està actiu tota la nit?
La resposta és que NO. Com tu, els integrants de l’AMPA volem gaudir de la vetllada sopant amb els nostres fills. El servei de Bar s’activarà una estona durant la que heu de deixar el menjar i buscar lloc per seure. Serà el moment en el que haureu de venir a comprar la beguda abans de que s’anunciï a través del micròfon que la gent es pot aixecar i servir-se. Just després el Bar romandrà tancat durant 30 minuts (us avisarem a través del micròfon que s’acosta aquest moment però aproximadament serà entre les 21.30 i les 22:00 hores) perquè tots gaudim com cal del sopar de Germanor.

-Com sé que em puc aixecar i servir-me?
Aquest any es demanarà que primer es serveixin als alumnes de cicle inicial ja que al ser els més menuts sovint són els que tarden més en decidir-se i a vegades això els hi suposa que no poden menjar el que volen. El nostre DJ donarà el “toc de sortida” per a aquest primer grup i un cop es vegi que tot rutlla com cal s’anunciarà a la resta. No patiu, no hi ha hagut cap any que hagi faltat menjar si tots complim la norma d’ aportar racions extres.